Wellness i Spa

Tauern Spa Zell Am See-Kaprun **** cena 132 EUR – Austrija

Više od odmora…

Lokacija: u podnožju Kitzsteinhorna, na ulazu u Kaprun u nacionalnom parku hotela Tauern sa prekrasnim pogledom na okolne planine.

Hotel: ekskluzivni resort hotel VAMED Vitality, inspirisan je modernom arhitekturom. Pet različitih restorana i barova služe regionalne specijalitete i međunarodna kulinarska iskušenja, a na raspolaganju vam je i vinarija, bar i podzemni parking.

Sobe: 160 prostrane i svetle sobe za nepušače sa drvenim podovima i pogledom na okolne planine krajolike sa tušem ili kadom, WC odvojeno, fen za kosu, ogrtač, radio, telefon, sat TV, internetom, mini bar, sef, balkon ( 31 m2). Panoramska Deluxe soba sa kadom i tušem, odvojenim WC sa bideom, vizualno odvojen dnevni i spavaći prostor, prostrani prostor za sedenje, walk-in ormar (oko 48 m2).

Spa: hotel Panorama SPA sa zastakljenim bazenom, grejanim ležaljkama i stolicama, panoramska sauna (finska i bio sauna), aroma parno kupatilo, zona sa vodenim krevetima i plutajućim kaučima. Sauna povezana unutrašnjim hodnikom, javno dostupna nudi opuštanje na više od 20.000 m2. Na raspolaganju vam je unutrašnji i spoljašni bazen za aktivni odmor kao i bazen sa slanom vodom. Zatvorena sauna sa finskom saunom, parnim kupatilom, aroma parno kupatilo, laconium, bio sauna, prostrana prostorija za opuštanje, otvoreni prostor sa Finskim kupatilom, vruće kadice. Uz doplatu: usluge u Alpin Vital spa centru, solarijum i salon lepote.

Sportske aktivnosti: fitness sa visokokvalitetnom kardio opremom i neverovatnim panoramskim pogledom, dnevnim opsežnim rekreacionim programom, bicikl, skijanje i pešačenje. Uz doplatu: iznajmljivanje skija, golf teren sa 18 rupa na 2 km.

Više uključeno:
• vitaminski sok dobrodošlice
• besplatan minibar
• čaj i sok u hotelu Panorama SPA
• piće dobrodošlice
• parkiranje u garaži

Video o Tauern SPA

Prikazane su najniže cene hotela, po noći/osobi, za sve bliže informacije o hotelu i raspoloživosti soba pozvati sledeće telefone 011-308 82 69, 308 79 62.

Danubius Health Spa Resort Aqua **** cena 75 EUR – Madjarska

Lokacija: smešten u blizini jedinstvenog termalnog jezera, za one koji traže odmor u opuštenoj atmosferi.

Hotel: udobni spa i wellness hotel sa restoranom sa međunarodnim ili mađarskim specijalitetima, lobby barom, Wi-Fi, prodavnicama, liftom, parkingom, garažom.

Sobe: 231, udobne sa kadom/WC, fenom za kosu, ogrtač, radio, telefon, SAT TV, mini bar, sef, klima uređajem. Superior smeštene na 7 spratu, renovirane. Alergijske osobe i osobe sa invaliditetom na upit.

Spa: spa sa (37 °C) sopstvenim izvorom, vodeni park (oko 200 m2, 30 ° C) sa masažnim mlaznicama i podvodnim masažerima, 2 natkrivena dečija bazena, otvoreni bazen sa Kneipp bazenom, sauna, bazen za hlađenje, bio i parna soba, infracrvena sauna i terasa za sunčanje. Uz doplatu: Danubius Health Spa sa dijagnostičkom pretragom i konsultacijom, balneo, elektro i mechanotherapy, inhalacije, terapija kiseonikom, posebne pakete masaža, kozmetika, stomatološke usluge, slana soba.

Sportske aktivnosti: fitness, zabavni program, dnevni sportski sadržaji. Uz doplatu: iznajmljivanje bicikala, orijentalna terapije poput Qi Gonga i yoge ..

All inclusive:
7-10 sati: buffet doručak u restoranu
10-11 sati: kontinentalni doručak
10-15 sati: biljni čajevi i voće u spa dvorani
12-14 sati: buffet ručak u restoranu
(supe, salate, povrće, testenine, jela sa roštilja i iz woka, kolači, palačinke, voće)
15-17 sati: kafa sa kolačima, čajevi
11-22 sati: bezalkoholna pića (mineralna voda, voćni sokovi, čaj, kafa, voće, sladoled)
18-21 sati: buffet večera u restoranu sa izborom raznih jela
(glavna jela, sir i desert, bezalkoholna pića, vina, točeno pivo, čaj, kafa)
1 x dnevno boca mineralne vode u sobi

Više uključeno za više od 7 noći:
• 1 x medicinska konsultacija
• koktel dobrodošlice
• savetovanje o ishrani
• besplatan parking

Video o Danubius Health Spa

Prikazane su najniže cene hotela, po noći/osobi, za sve bliže informacije o hotelu i raspoloživosti soba pozvati sledeće telefone 011-308 82 69, 308 79 62.

Hotel Ajda & Terme 3000 **** cena 61 EUR – Slovenija

Lokacija: na mirnoj lokaciji, predgradje Moravskih Toplica. Smešten je u severoistočnom delu Slovenije, u Panonskoj nizini, u neposrednoj blizini Parka prirode Goričko sa netaknutim šumama, vinogradima i voćnjacima.

Hotel: komforan hotel sa restoranom sa terasom, barom, konobom, frizerskim salonom, suvenirnicom, liftom, vrtom i parkingom.

Sobe: 157, udobne sa kadom/WC, fen za kosu, ogrtač, telefon, bežični internet, SAT TV, mini bar, sef, klima uređaj i prostor za sedenje, neke sa balkonom.

Spa: unutrašnji i spoljašni termalni bazen, finska sauna, infracrvena sauna i tursko kupatilo. U blizini je vodeni park “Terme 3000” od 5.000 m2 vode sa spoljnim i unutrašnjim bazenima (20 različitih) sa jedinstvenom termomineralnom vodom, dečiji bazen, gejzir, vodopad. Uz doplatu: finska i turska sauna u “Termama 3000” i Thermalium-wellness centar sa raznim programima kao što su masaža sa medom, energetska masaža sa toplim vulkanskim kamenjem, akupresurne masaže, tretmani lica, tela, terapeutski centar i Kromotherapia.

Sportske aktivnosti: aerobik u vodi, teretana, jutarnje vežbe. Uz doplatu: tenis, golf sa 18-rupa, iznajmljivanje bicikla.

Video o Hotel Ajda

Prikazane su najniže cene hotela, po noći/osobi, za sve bliže informacije o hotelu i raspoloživosti soba pozvati sledeće telefone 011-308 82 69, 308 79 62.

Fonteverde Tuscan Resort & Spa ***** cena 165 EUR – Italija

Lokacija: na brežuljku u Val d'Orcia, okružen maslinjacima, vinogradima i rečicom. Hotel se nalazi na pola puta između Firence i Rima. Srednjevekovni grad, San Casciano sa svojim istoriskim centrom grada sa uskim ulicama, Gradskom skupštinom i brojnim atrakcijama u neposrednoj blizini.

Hotel: Medičieva palata iz 17.veka pretvorena u luksuzni hotel sa 5 zvezdica. Ima 2 restorana sa tipičnom toskanskom kuhinjom; restoran “La Corte” sa spoljnim i unutrašnjim boravkom i gurmanski restoran “Ferdinando I” sa prekrasnim pogledom na okolne brežuljke, lift, parking.

Sobe: 78, atmosfera toskanskih vila u paru sa luksuznim nameštajem daju odličan izgled ovih soba. Sve su sa kadom ili tuš/WC, fen za kosu, ogrtač, telefon, SAT TV-om, Pay TV, Wireless LAN, mini bar, sef. Privilege sobe sa pogledom na dolinu. Deluxe sobe dosta prostranije. Junior suite sa dodatnim dnevnim boravkom i radnim stolom.

Spa: nagrađivane terme na više od 5.000 m2 sa 4 priroda topla termalna bazena, etrurski centar sa saunom i turskim kupatilom, parnim kupatilom. Uz doplatu: širok izbor tretmana koji kombinuju svojstva termalne vode sa ručnim tehnikama i najnovijim preparatima. Ultramoderni Fonteverde spa centar je jedan od najpoznatijih i najprestižnijih lečilišta na svetu.

Sportske aktivnosti: fitness centar, iznajmljivanje bicikla. Uz doplatu: fitness program.

Više uključeno
• o ponedjeljka do subote,hodanje u jutarnjim časovima

Video Fonteverde Tuscan

Prikazane su najniže cene hotela, po noći/osobi, za sve bliže informacije o hotelu i raspoloživosti soba pozvati sledeće telefone 011-308 82 69, 308 79 62.

Spa Hoteli i Resorti