Porodične destinacije

Dragi roditelji da bi Vam olakšali tako željeni odmor, učinili nezaboravnim za sve članove Vaše porodice, predstavljamo Vam neke od vrlo cenjenih hotela kada je porodični smeštaj u pitanju. Svi ponudjeni hoteli su specijalizovani za uživanje (posebno mlađih članova), i zbog neposredne blizine atrakcija,  zabavnih parkova ili prelepe prirode.

Češka

Aquapalace Hotel Prague **** cena 55 EUR, dete 50 EUR

Udoban hotel, okružen prodavnicama, poslovnim i zabavnim centrom, 14 km od centra Praga. Objekat nudi izuzetan spoj modernog gradskog hotela i hotela za odmor a ističe se kao najveći hotel sa vodenim parkom u Srednjoj Evropi. Sadrži restoran, lobby bar (WLAN), dnevni boravak, terasu za sunčanje, lift, parking, garažu kao i dodatnim restoranima i sportskim prodavnicama u Aqua parku.

Sobe: 231, moderno opremljene sa kadom ili tušem/WC, fenom za kosu, ogrtač, telefon, TV, DVD player, bežični internet, mini bar (uz doplatu), sef, klima uređaj, aparat za kafu/čaj, prostor za sedenje. Family soba sa bračnim i krevetom na sprat (1,70 m dužine) za 2 odrasle osobe i 2 dece do 14 godina.

Sportske aktivnosti: ulaznica u svet 9150 m2 vode “Aqua park” sa raznim unutrašnjim, spoljašnjim aktivnostima, unutrašnjim bazenom sa talasima, 1.700 m2 fitness centrom sa najsavremenijom opremom uključujući saunu, rimsko i parno kupatilo, Laconium kao i mnoga druga mesta za opuštanje. Za ljubitelje golfa, dostupan je golf teren sa 9 rupa na oko 10 km od hotela.

Video o Hotelu

Prikazane su cene srednje vrednosti, za sve dodatne informacije kontaktirati agente prodaje 011-308 82 69, 308 79 62

Francuska

Club Belambra Riviera Beach Club *** cena 69 EUR, dete 45 EUR

Vaše odredište za porodični odmor. Objekat bez automobila, direktno smešten na dugoj, blago strmoj peščanoj plaži sa privatnim posedom od 8 hektara borove šume. Belambra je smešten na poluostrvu Giens nasuprot Ile de Porquerolles ostrva. Kompleks se sastoji od 1-spratnih bungalova, koji su skladno ukomponovani u krajolik. Sadrži recepciju sa Wi-Fi, restoran sa velikom terasom, večernji bar sa terasom, parking.

Sobe: 147, moderne sa tuš kabinom, delimično odvojeni WC, fen za kosu, TV, WI-Fi (uz doplatu) klima uređaj, sef (uz doplatu), namešte balkon ili terasa (oko 17m2). Family sobe za max.2 odrasle osobe i 2 dece do 15 godina, koje imaju 2 spavaće sobe, jedna sa krevetima na sprat i nameštenu terasu (23m2). Family soba za max.3 odrasle osobe i 2 dece do 15 godina, sa 2 spavaće sobe. Jedna soba sa krevetom na sprat i jednim ležajem, nameštenom terasom (30-47 m2). Family soba za max. 3 odrasle osobe i 3 dece mlađe od 15 godina, sa 2 spavaće sobe. Jedna soba sa 2 kreveta i kaučem na razvlačenje, nameštena terasa (48-51 m2).

Sportske aktivnosti: bazen (oko 400 m²), ležaljke sa suncobranom uključeni u cenu. Uz doplatu: katamaran, jedrenje i surf kao i ronilački centar oko 3 km od objekta.

Video o Hotelu

Prikazane su cene srednje vrednosti, za sve dodatne informacije kontaktirati agente prodaje 011-308 82 69, 308 79 62

Italija

Gardaland Adventure Hotel **** cena 74 EUR, dete 35 EUR

Porodični hotel sa tematskim sobama, u neposrednoj blizini zabavnog parka Gardaland.Hotel ima dve zgrade sa restoranom, barom, Wi-Fi, liftom, terasom za sunčanje, parkingom i garažom.

Sobe: 100, maštovite uredjene sobe sa raznim temama: Wild West Adventure, Arctic Adventure, Jungle i Arabian Adventure sa tušem/WC, fen za kosu, telefon, SAT TV, internet priključak, mini bar, sef, klima uređaj. Family sobe za 2 odrasle osobe i 1-3 dece.

Sportske aktivnosti: 3000 m² bazen “Plava laguna” (od maja do septembra) sa raznim vodenim aktivnostima za najmladje i za sve one koji se tako osećaju.

Video o Hotelu

Prikazane  su cene srednje vrednosti, za sve dodatne informacije kontaktirati agente prodaje 011-308 82 69, 308 79 62

Austrija

Hagleitner KINDERHOTEL Zell am See *** cena 128 EUR, dete 65 EUR

Elegantan, udoban porodični hotel koji je posebno usmeren porodicama koje su u potrazi za odmorom od svakodnevnog života, sa puno prostora za roditelje i decu. Udaljen od centra centra oko 2,5 km. Sadrži restoran, salon i bar sa kaminom, Wi-Fi, internet terminal, lift, parkiralište, garažu.

Sobe: 47, moderne i elegantne sa kadom ili tušem/WC, fen za kosu, ogrtač, telefon, SAT TV, kuvalo za vodu, sef, balkon. “Hundstein” za max. 4 odrasle osobe sa dnevnim boravkom/ spavaćom sobom sa bračnim krevetom i dečijopm sobom sa dva odvojena kreveta, balkonom (40 m2). “Erlberg” za max. 4 odrasle osobe sa dnevnim boravkom/spavaćom sobom sa bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje, balkonom (45 m2). “Kitzsteinhorn” za max. 6 osoba sa drvenim podom, dnevnom/spavaćom sobom sa bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje, drugom sobom sa balkonm ili terasom (oko 55 m2). “Sonnberg” za max. 4 odrasle osobe i 2 dece do 14 godina sa dnevnom/spavaćom sobom u lounge stilu sa bračnim krevetom i kaučem na rasklapanje.

Sportske aktivnosti: spoljni bazen (oko 100 m²), family spa sa zatvorenim bazenom, parnom sobom, saunom. Samo za roditelje: oko 1.400 m2, MAVIDA spa sa spoljnim bazenom, unutrašnjim bazenom, saunom, fitness centrom. Uz doplatu: privatni Spa Suite, masaže i tretmani lepote.

Video o Hotelu

Prikazane su cene srednje vrednosti, za sve dodatne informacije kontaktirati agente prodaje 011-308 82 69, 308 79 62

Ostale destinacije

Post Discussion

Be the first to comment “Porodične destinacije”