Najlepše plaže

Svako sanja da svoj odmor provede u skrivenoj laguni, okruženoj palmama i smaragdno zelenom vodom koja blago zapljuskuje biserno beli pesak. Imamo priliku da Vam predstavimo najlepše plaže sveta i Hotele koji se nalaze na njima ili u neposrednoj blizini.

FIDŽI
Ovde ćete naći sve što vam je potrebno za jedan nezaboravan odmor. Na svakom ostrvu Fidžija postoje brojne palme, gotovo puste plaže sa dosta egzotičnih školjki i kilometri belog bisernog peska. Fidži ima netaknute plaže, tirkizno plavu vodu i po svemu sudeći, najdruželjubivije ljude na svetu.
MALDIVI
Ostrva Maldiva rasuta su po ekvatoru, u sredini Indijskog okeana, kao dragulji koji opisuju retku viziju tropskog raja. Pokrivena palmama sa blistavim belim plažama, tirkiznim lagunama, bistrim toplim vodama i koralnim grebenima sa mnoštvom morskih vrsta flore i faune, fasciniraju posetioce hiljadama godina.
SEJŠELI
Sejšeli su arhipelag, koji se sastoji od 115 ostrva i ostrvaca. Glavno ostrvo je Mahe, tipično granitno ostrvo, sa planinama i vegetacijom džungle. Sejšeli predstavljaju zemlju snova, odmor koji se pamti ceo život i idealnu destinaciju za romantično svadbeno putovanje. I sve to sa dobrim razlogom.
LANGKAVI
Najpoznatija destinacija za odmor u Maleziji, Langkavi predstavlja arhipelag od 99 ostrva u Andamanskom moru.  Oivičen dugim belim peščanim plažama i sa džunglom koja pokriva unutrašnjost ostrva, lako je videti zašto je ovo najviše promovisana turistička destinacija Malezije.

KO PI PI

Koh Phi Phi Don  je najveće ostrvo u grupi, dok je manji Koh Phi Phi Ley  veoma popularano po svojoj plaži ili kao mesto za ronjenje. Turizam na ostrvu Ko Pi Pi Lej doživeo je ekspanziju tek nedavno, naročito nakon što je njegova plaža korišćena za snimanje filma, The Beach (Plaža).

BOROKAJ

Poznat je kao plaža koja nikada ne spava. Ostrvo Borakaj je jedno od najboljih mesta na Filipinima. Kako se ostrvo razvijalo, postalo je vrlo populrano za život stranih državljana. Pored prelepih zalazaka sunca i žurki, plaža vam je uvek udaljena svega nekoliko minuta.

DA NANG

Pre dvadesetak godina započelo je otvaranje, te se danas grad ubrzano razvija, grade se hoteli uz njegovu kilometarsku plažu.kulturnih  Južno od grada, prema Hoi Anu, proteže se čuvena Kineska plaža.

NA TRANG

Na Trang je najpopularnije letovalište Vijetnama, a nalazi se duž drugog najlepšeg zaliva u zemlji. Poseduje prelepe plaže sa finim peskom i čistom i bistrom okeanskom vodom, blagih temperatura.

VARADERO
Varadero, jedna od najekskluzivnijih i najskupiljih oblasti na Kubi, ima vrlo malo Kubanaca. Shodno tome, poseta Varaderu neće biti “kubansko” iskustvo i nećete imati pravi uvid u ono što čini Kubu, ali će svakako zadovoljiti svakoga ko je u potrazi za mirnim odmorom sa suncem i peskom.
FRANCUSKA POLINEZIJA
Ova ostrva su dom za neke od najboljih crnih, ružičastih, žutih i belih peščanih plaža na svetu, uglavnom raspoređenih oko neverovatno plave lagune, sa oštrim planinama, bujnim gajevima sa palmama i kokosom i opuštenim i prijateljski raspoloženim ostrvljanima.
KUKOVA OSTRVA

Kukova ostrva su mešavina kristalno jasnih koralnih atola i vulkanskih ostrva, sa bujnim tropskim zelenilom i baršunastim belim peskom. Savršena kombinacija za nezaboravan odmor na ostrvu Južnog Pacifika.

KO SAMUI

ostrvo tropskog raja i peščanih plaža, čistog mora bujne vegetacije.Vrlo luksuzna i moderna destinacija. Atrakcije: Plaža Chaweng je najlepša medju najlepšim plažama;  ili ostrvo slonova, pripada nacionalnom parku sa dva fascinantna vodopada i 50 ostrvaca.

ŠRI LANKA

Rajske plaže, zapanjujuće bogato kulturno nasleđe, raznovrsnost tropskih divljih životinja, avanturistička iskustva, kao i srdačni meštani i neodoljiva kuhinja, a sve to bez velikih gužvi.

JAMAJKA

Osim noćnog života, popularna je plaža Negril Beach, jedna od najboljih na ostrvu. Takođe su vrlo popularna venčanja na ovoj plaži sa belim peskom, jer odmah možete započeti i vaš medeni mesec.

PENANG
Malezija je jedna od vodećih turističkih destinacija i veoma je popularna po svojim oblakoderima, prirodnim čudima, prekrasnim plažama i nekim od najboljih mesta za ronjenje u svetu. Penang je prava destinacija za sve koji su željni prelepih peščanih plaža.

BAHAMI

Bahame, čine: egzotično cveće, borova šuma, savana, močvara i prelepe peščane plaže. Bahami su dobili naziv od španske reči “baja mar” (baha mar), što znači “plitko more”. Tirkizne vode Bahama imaju dosta starih brodskih olupina. Tihe uvale, zalivi i plaže bez gužvi, omogućavaju posetiocima određenu dozu privatnosti.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA
Ona je jednostavno raj za otkrivanje – zlatne peščane plaže, kristalno tirkizna voda, misteriozne bujne doline, veličanstvene visoke planine i začuđujuće ljubazni ljudi.
MAURICIJUS

Poseduje jednu od najboljih plaža Mauricijusa, sa 10km izrazito belog peska i najjasnijim kristalno plavim morem. Smeštena je na istočnoj obali Mauricijusa i predstavlja plažu koju ne bi trebalo propustiti.

Za više informacija kontaktirati naše agente : 011/3088 269, 011/3087 962

Post Discussion

Be the first to comment “Najlepše plaže”