Mesrutiyet Cad No:113 - Beyoglu, Istanbul, Istanbul, 34430, Turkey

cena od €18,00/noć

Palata Sunken – Poznata i pod nazivom Podzemna cisterna ili Yerebatan Saray, ovo podzemno zdanje izgrađeno je za vreme Carigradskog procvata oko 532 godine i služio je kao sigurna rezerva vode  Konstantinopolju.

Palata muzej Topkapi – Palatu je sagradio Muhamed osvajač kao sultanski dvor. Palata se sastoji od nekoliko povezanih zgrada i nekoliko uređenih dvorišta. Posetite Harem i nezaobilaznu riznicu !

Hipodrom – Hipodrom je bio centar života tokom hiljadu godina Vizantijske vladavine. Najveće i najpoznatije stecište ljubitelja konjskih trka i centar života tokom 400 godina za vreme Otomanskog carstva. Danas je ovo trg sa tri čuvena antička spomenika. Jedan od njih je i spomenik u bronzi koji je uspomena na pobedu Grka nad Persijancima ( donet iz Delfa , Grčka ).

Grand Bazar ili Kapali čaršija – Najstariji i najveći bazar na svetu, predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada. Cenkajte se i pazite da se ne izgubite u lavirintu ove drevne gradjevine.

Aja Sofija –  je najpoznatija građevina i glavni simbol Istunabula. Crkva Presvete Mudrosti, nekada najveća hrišćanska crkava na svetu danas muzej, simbol sekularne turske države koju je nametnuo osnivač moderne turske države Kemal Paša Ataturk.

Misir Bazar ili Egipatski Bazar mesto gde ćete kupiti bar desetak začina sa bliskog i dalekog istoka. Uživajte u mirisu i spektru boja  robe koja se prodaje.

Tura brodićem – po Bosforu do Rumeli Tvrdjave. Videćete veliki broj  palata, vila, dva divovska viseća mosta i bezbroj čamaca, brodića, jahti i brodova koje krase jata galebova.

Plava Džamija (Sultan Ahmet Camii)  – Sa svojih 6 minareta ovo je jedna od najpreznatljivijih verskih građevina u gradu. Nalazi se na Sultan Ahmet trgu na obodu nekadašnjeg hipodroma preko puta Aja Sofije. Posetite i druge džamije  kada nije vreme za molitvu i to je najbolje  u pre podnevnim časovima.

Pjer Loti kahveši – kafanica i vidikovac do koga možete doći uspinjačom.Vlasnik je bio francuz Loti koji se zaljubio u ovaj grad i ostao da živi u njemu. Nalazi se u vrhu zaliva Zlatni Rog odakle puca pogled na centar Istanbula. Popijte čaj i uživajte u veličanstvenom pogledu na ovu višemilenijumsku metropolu.

Pogodnosti

  • Kafe
  • Prevoz do aerodroma
  • Restoran
  • Wi-Fi Internet

Opis hotela

The Pera Hotel ****

Ovaj moderni, butik hotel nalazi se u srcu istorijske četvrti Taksim Pera i nudi dobro nameštene sobe i lep pogled na Istanbul.

Sobe hotela Pera opremljene su satelitskom TV, besplatnim Wi-Fi internetom, klima-uređajem, sefom i minibarom.

Recepcija radi 24 časa, 7 dana u nedelji. Svuda oko hotela Pera nalaze se istorijske zgrade, šoping i zabavni sadržaji. Kula Galata i Trg Taksim nalaze se na par minuta hoda od hotela.

Destinacija Bejoglu je odličan izbor za putnike koje zanimaju Noćni život, Hrana i Šoping.

Prikazane su najniže cene hotela, po noći/osobi, za sve bliže informacije o hotelu i raspoloživosti soba pozvati sledeće telefone 011-308 82 69, 308 79 62.

Broj zvezdica:

O hotelu

The Pera Hotel, Ovaj moderni, butik hotel nalazi se u srcu istorijske četvrti Taksim Pera i nudi dobro nameštene sobe i lep pogled na Istanbul.

Pogodnosti

  • Kafe
  • Prevoz do aerodroma
  • Restoran
  • Wi-Fi Internet

Video Hotela

Video o Istanbulu

Sobe na raspolaganju

    Nema slobodnih soba!

Obližnji hoteli

Učitavanje mape
View
Standardna Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen

Advanced Search (6)

Daru Sultan Galata

Evliya Çelebi Mh.meşrutiyet Cd.no:108 Şişhane/beyoğlu,Evliya Çelebi,34420 Beyoğlu/İstanbul

€35,00 prosek/noćenje

Rezervišite
The Pera Hotel

Mesrutiyet Cad No:113 - Beyoglu, Istanbul, Istanbul, 34430, Turkey

€18,00 prosek/noćenje

Rezervišite
Pera Palace Jumeirah

Mesrutiyet Cad. No. 52,, Tepebasi Beyoglu, Istanbul, Istanbul

€50,00 prosek/noćenje

Rezervišite
CVK Park Bosphorus Hotel

Gümüssuyu Mah. Inönü Cad. No:8, Istanbul, Istanbul

€62,00 prosek/noćenje

Rezervišite
Mercure Taksim Hotel

Omer Avni Mah Inonu Caddesi, No 42 Gumussuyu Beyoglu, Istanbul, Istanbul

€30,00 prosek/noćenje

Rezervišite
Lady Diana Hotel, Istanbul

Binbirdirek Mh. Terzihane Sk. No:9, Sultanhmet, Istanbul, Istanbul

€22,00 prosek/noćenje

Rezervišite