Moo 8 Leamtong Tambol Ao Nang, Laem Tong Beach, Ko Phi Phi, Krabi, 81000, Thailand

cena od €45,00/noć

Koh Phi Phi (Ko Pi Pi) – Mali arhipelag u pokrajini Krabi na jugu Tajlanda. Koh Phi Phi Don (Ko Pi Pi Don) je najveće ostrvo u grupi, pa je jedino ostrvo sa stalnim stanovnicima, dok je manji Koh Phi Phi Ley (Ko Pi Pi Lej) veoma popularano po svojoj plaži ili kao mesto za ronjenje. Turizam na ostrvu Ko Pi Pi Lej doživeo je ekspanziju tek nedavno, naročito nakon što je njegova plaža korišćena za snimanje filma iz 2000. godine, The Beach (Plaža).

Koh Tao (Ko Tao) – U prevodu znači “ostrvo kornjača”, a predstavlja malo ostrvo smešteno u blizini istočne obale Tajlandskog zaliva. Oko 7.000 ronilaca svake godine dobije sertifikat na Ko Tao ostrvu, što ga čini jednim od najpopularnijih destinacija u svetu za učenje ronjenja. Oko ostrvskih grebena ronjenje je lako i zabavno, a možete videti i impresivan broj morskih vrsta kao što su korali, kornjače, mnoštvo malih riba, barakude i druge. Prosečna vidljivost je oko 15-20 metara.

Phang Nga zaliv – Smešten oko 95km od ostrva Phuket (Puket), Phang Nga zaliv je jedna od najvećih atrakcija Tajlanda i jedna od najslikovitijih oblasti u zemlji. Sačinjen je od prelepih pećina, udubljenja u stenama i krečnjačkih ostrva. Najpoznatije ostrvo u zalivu je morski stub, čiji je naziv Ko Ping Kan. Ostrvo je poznato, jer se pojavljuje u filmu Džejmsa Bonda, “Čovek sa zlatnim pištoljem”. Popularan način posete Phang Nga zalivu je sa kajakom, jer je to i jedini način da uđete u udubljenja i pećine.

Chiang Mai (Čijang Maj) – Jedna je od najboljih tajlandskih atrakcija. Kada govorimo o gradu Čijang Maj, prva stvar koja pada na pamet je njegova kultura i nasleđe. Grad je dom za više od 300 hramova i predstavlja izuzetnu mešavinu različitih etničkih zajednica iz celog sveta. Najpopularnije turističke atrakcije grada su hramovi i pećine. U gradu se takođe nalaze zoološki vrt, etno sela i druga prirodna i arhitektonska čuda. Čuveni noćni bazar pruža se kroz nekoliko gradskih blokova, duž pešačkih staza, unutar zgrada i hramova. Ovde ćete naći rukotvorine, umetnička dela, odeću i razne uvozne proizvode, kao i brojne velike i dobro opremljene moderne tržne centre. Čijang Maj je domaćin velikog broja tajlandskih festivala i događaja.

Similan ostrva – Zapadni deo Andamanskog mora smatra se najboljom destinacijom za ronjenje na Tajlandu. Arhipelag se sastoji od 9 ostrva pokrivenih tropskom džunglom, sa belim peščanim plažama. Ono što se može videti ispod površine vode je još impresivnije. Istočno područje sastoji se od blago zakošenog koralnog grebena, dok zapadno područje poseduje ogromne granitne stene, prekrivene tvrdim i mekim koralima.

Velika palata – Izgradnja Velike palate počela je 1782. godine, kada je prestonica Sijama premeštena iz Tonburija u Bangkok. Palata je služila kao rezidencija kraljeva Tajlanda do misteriozne smrti kralja Anande Mahidola, 1946. godine. Njegov brat, kralj Rama IX ili Bumibol Aduliadedž, koji ga je nasledio, trajno se preselio u Chitralada (Čitralada) palatu. Velika palata pokriva širok spektar arhitektonskih stilova. Ona takođe uključuje Wat Phra Kaew (Vat Phra Keo) ili Hram smaragdnog Bude, jedne od najstarijih i najpoznatijih statua Bude na svetu.

Ko Chang (Ko Čang) – Smešten u neposrednoj blizini granice sa Kambodžom, Ko Čang je drugo po veličini ostrvo na Tajlandu i najveće u Ko Čang arhipelagu. Ko Čang je jedno od najlepših ostrva na Tajlandu, sa nekoliko vodopada, bujnim koralnim grebenima, prašumama i dugim belim peščanim plažama. Ostrvo je takođe dom brojnim divljim životinjama, uključujući ptice, zmije, jelene i brojne slonove. Tek nedavno, za manje od deset godina, Ko Čang se pretvorio u veliku turističku destinaciju Tajlanda.

Ayutthaya (Ajutaja) – Osnovana je 1350. godine od strane kralja U Thong (U Tong), kao druga prestonica Sijama posle grada Sukhothai. Tokom vekova, idealna pozicija između Kine, Indije i Malajskog arhipelaga, učinila je Ajutaju glavnim trgovačkim gradom Azije. Do 1700. godine, Ajutaja je postala jedan od najvećih gradova na svetu, sa ukupno milion stanovnika. Godine 1767. grad je uništila vojska Burme i to dovodi do raspada carstva. Grad je ponovo osnovan nekoliko kilometara istočno od ruševina starog grada, koje danas čine Ajutaja istorijiski park. Najviše ima ostataka hramova i palata, jer su to bile jedine zgrade izgrađene od kamena u to vreme.

Ko Tarutao – Jedno je od ostrva koja pripadaju Tarutao arhipelagu u južnom Tajlandu. Jedna od najvećih atrakcija ostrva Tarutao je njegov životinjski svet: morske kornjače, kitovi, varani, makaki rakojedi, miš-jeleni i drugi. U poređenju sa drugim ostrvima Andamanskog mora, vode Ko Tarutao su suviše mutne za ronjenje, ali za većinu turista netaknute plaže, vodopadi, duge šetnje i prelep pogled, više su nego dovoljni da kompenzuju taj mali nedostatak.

Pogodnosti

 • Bazen
 • Kafe
 • Mini-bus
 • Prevoz do aerodroma
 • Prodavnica
 • Restoran
 • SPA
 • Sportovi na vodi
 • Wi-Fi Internet

Opis hotela

Phi Phi Erawan Palms Resort
Lokacija: naselje se nalazi na Laemthong plaži što se može prevesti kao “Rt Boga”. Ovo je najsevernija plaža na Koh Phi Phi-u.

Hotel: okružen mnoštvom tropskih biljaka ima bazen u neposrednoj blizini plaže, 3 bara i 2 restorana koji poslužuju tajlandska i internacionalna jela. Bežični pristup internetu dostupan je u lobiju bez doplate.

Sobe: 64. Uređene u prirodnom dizajnu, standard sobe na 1 spratu imaju tuš, WC, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, pristup internetu (uz doplatu), sat TV, sef , aparat za čaj i kafu, velika terasa. Superior se nalaze u četiri male zgrade sa 4 ili 6 spratova. Visoko kvalitetno nameštene imaju između ostalog, TVflat-screen i balkon. Superior Bungalov (2 jedinice po bungalovu) nude isto kao standard sobe ali su prostranije i nalaze se bliže bazenu i plaži. Deluxe bungalovi nalaze se u prvom redu do plaže.

Ishrana: buffet ili à la carte.

Sportski sadržaji: ronjenje, kajak. Uz doplatu: motorizovani vodeni sportovi na plaži.

Sobe na raspolaganju

 • Soba – Phi Phi Erawan Palms Resort

  Soba - Phi Phi Erawan Palms Resort; Uređene u prirodnom dizajnu, standard sobe na 1 spratu imaju tuš, WC, fen za...

  • x 2
  • x 1
  • 39

  You are booking for Soba – Phi Phi Erawan Palms Resort

Prikazane su najniže cene hotela, po noći/osobi, za sve bliže informacije o hotelu i raspoloživosti soba pozvati sledeće telefone 011-308 82 69, 308 79 62

Broj zvezdica:

O hotelu

Phi Phi Erawan Palms Resort; okružen mnoštvom tropskih biljaka ima bazen u neposrednoj blizini plaže.

Pogodnosti

 • Bazen
 • Kafe
 • Mini-bus
 • Prevoz do aerodroma
 • Prodavnica
 • Restoran
 • SPA
 • Sportovi na vodi
 • Wi-Fi Internet

Video Hotela

Video o Ko Pi Pi

Obližnji hoteli

Učitavanje mape
View
Standardna Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen

Advanced Search (4)

Zeavola Resort and Spa*****

49 Moo 8, Ko Phi Phi, Krabi, 81000, Thailand

€115,00 prosek/noćenje

Rezervišite
Phi Phi Island Village Beach Resort & Spa*****

49 Moo 8, Ko Phi Phi, Krabi, 81000, Thailand

€85,00 prosek/noćenje

Rezervišite
Holiday Inn Resort Phi Phi Island

Leam Tong Beach, Ko Phi Phi, Krabi, 81000, Thailand

€105,00 prosek/noćenje

Rezervišite
Phi Phi Erawan Palms Resort

Moo 8 Leamtong Tambol Ao Nang, Laem Tong Beach, Ko Phi Phi, Krabi, 81000, Thailand

€45,00 prosek/noćenje

Rezervišite